Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői torta képek képes leírás - Esküvői torta.tlap.hu
részletek »

Esküvői torta képek - Esküvői torta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoi-torta.tlap.hu » Esküvői torta képek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Álompár esküvői tortái

Álompár esküvői tortái

Különleges esküvői tortát szeretnél? Ezen az oldalom elegáns, dekoratív esküvői torták képeit tekintheted meg. Reméljük valamelyik elnyerte tetszésedet. Ezen az oldalon megnézheted a menyasszonyi ruha trendeket, több galériában találsz fotókat alkalmi ruhákról, gyűrűkről, ékszerekről, találsz esküvői öltönyöket, nászajándék ötleteket, esküvői helyszíneket, frizurákat, esküvői sminket, manikürt.

Bergmann Cukrászda képei

Bergmann Cukrászda képei

Ízelítő a Bergmann Cukrászda esküvői torta és menyasszonyi torta kínálatából A menyasszonyi torták eredeti mandula marcipán bevonattal készülnek a megrendelő által kért színben. A legnépszerűbb esküvői torták marcipánkrémes tortából, csokoládé tortából, Eszterházy tortából, Fekete macska tortából vagy Füred tortából készülnek. Természetesen más alaptortából is elkészíthető az esküvői torta, de ezek a leggyakoribb kérések. Az oldalon levő esküvői és menyasszonyi torta képekre kattintva nagyobb képen is megnézheti azokat. A menyasszonyi torta előre egyeztetett méretben, akár tortaállványon is rendelhető - készítettünk már több száz szeletes esküvői tortát is. Kérjük, hogy esküvői torta, menyasszonyi torta rendelés kapcsán az esküvő előtt legalább egy hónappal forduljanak a Bergmann cukrászda vezetőihez, hogy minden szükséges részletet egyeztetni tudjunk.

Esküvői blog

Esküvői blog

Ismét összegyűjtöttünk néhány igazán különleges esküvői tortadíszt: porcelán galambok, plüss madarak, korona, gitározó vőlegény stb.Sok tortadísz vicces, de a legjobb az, amikor valóban a pár áll a torta tetején és nem valami idealizált sorozatban gyártott termék. Erre a megoldás a pár külsejét megformázó marcipán tortadísz.

Homoktorta

Homoktorta

Az esküvő napján, délután fél háromkor találkoztunk a lakodalom helyszínéül szolgáló étteremnél. Nagy izgalommal nézegettük már az autóknál, hogy ki mit hozott! Így ámultam Eszter szépséges hófehér tortácskáin és Andi gyönyörű zöld orchideáin! Szerintem mérni lehetett volna a levegőben az adrenalint, szikrázott a levegő ettől az eddig teljesen ismeretlen és nagyon pozitív feszültségtől! Amikor nem számít álmosság, fáradtság, hideg - csak menjünk és kezdjük már végre! Lehessen már látni, hogyan is mutat mindez egyben, az állványon! Végre válogathassuk a szalagokat és tehessük fel a virágokat!

Kiss Cukrászda

Kiss Cukrászda

Esküvőre készülve Minden ember életében vannak fontosabb állomások. Az egyik ilyen, amikor esküvőnket rendezzük meg. Az esküvő mindenki számára egy életciklus lezárását és egy új kezdetét jelenti. Fontos tehát, hogy ez az új kezdet minden apró részletet tekintve megfelelő legyen. Nincs ez másként az esküvői vacsorát megkoronázó mennyasszonyi tortával sem. Régebbi hagyományok szerint az esküvőn kínált torta nagysága és díszessége határozta meg a pár termékenységét. A torta mellett fontos lehet a vendégfogadás (vagy leánykérés) apró sós és édes kínálós süteményeiről is gondoskodni. Az esküvői torta kiválasztása során igyekszünk a többéves szakmai tapasztalunkakkal segíteni az ifjú pár döntését. Érdemes már rögtön az elején pontosítani az alábbiakat: - hány fő vendéget várunk - lesz-e vacsora előtt vendégvárás, vendégfogadás, ahol aprósüteményt kell kínálunk - gyerekek -felnőttek aránya - mennyire édesszájú a társaság - akarunk-e hajnalban csomagolni a vendégeknek - emeletes legyen, egyszerűbb vagy különleges alakzatú torta legyen (lsd tortaformák menüpont) - milyen színű lesz majd a terem,asztalok, ceremónia stb. díszítése - marcipános vagy egyéb különleges díszítésű tortát szeretnénk stb. Tortáinkat minden esetben az ifjú pár kérésének megfeleően személyre szabottan készítjük!

Kristály cukrászda képei

Kristály cukrászda képei

A Kristály Cukrászdában közel 100-féle sütemény közül lehet választani. Aki nem akar haza vinni süteményt, azok számára helyben fogyasztásra is van lehetőség. A hidegebb hónapokban csak bent 25-30 férőhellyel, de nyáron a cukrászda előtt nagy kerthelységünk is van. 2008-tól tavaszi és az őszi hűvösebb napokon teraszfűtéssel próbálunk kedveskedni vendégeinknek. Remélem felkeltettük érdeklődését és ellátogat hozzánk csak azért, hogy körülnézzen, vagy elfogyasszon nálunk egy kávét, süteményt, fagylaltot. Esetleg rendeljen bármilyen tortát, legyen az alkalmi, vagy forma torta, vagy akár pár szelet sütemény.

Menyasszonyi torták

Menyasszonyi torták

Esküvői torták katalógusból vagy igény szerint Esküvőkre menyasszonyi torták akár katalógusunkból választva, akár egyéni igények és elképzelések alapján is megrendelhetőek. Esküvőkre, rendezvényekre csomagok készítését is vállaljuk! Emellett okleveles esküvőszervező végzettséggel teljeskörű esküvőszervezést is vállalunk!

Tortabirodalom

Tortabirodalom

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy bemutassam nektek tortáimat és azok elkészítését. Nem vagyok cukrász, de megfelelő receptek, eszközök és technikák segítségével valamint egy kis gyakorlással és önbizalommal bárki elkészítheti álmai tortáját! Receptjeim, írásaim és fotóim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon vagy nyomtatásban! Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol csak az írásom első pár sora jelenik meg és a folytatásért az oldalamra kattinthatnak az olvasók.

Tuti menü