Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői tortáról képes leírás - Esküvői torta.tlap.hu
részletek »

Esküvői tortáról - Esküvői torta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoi-torta.tlap.hu » Esküvői tortáról
Keresés
Találatok száma - 4 db
A lakodalom megkoronázása

A lakodalom megkoronázása

A Pataki cukrászda története A fél évszázados múltra visszatekintő Pataki Cukrászda 1973 április 23-án nyitotta meg kapuit. Akkoriban a üzlet és a termelő helyiségek mérete kisebb volt mint a jelenlegi eladótér. Az 1985-os átépítéssel egyránt nőtt a vendégtér és a termelő is. Ennek köszönhetően került bevezetésre az olasz krémfagylalt, a fagylaltos vitrin is. A vendégek már felszolgálással is kérhették kedvenc süteményüket és fagylaltkelyhüket az asztalokhoz. Az évek során beigazolódni látszott az a tény, hogy a süteményes vitrinpult mérete és az ülőfogyasztás kapacitása kevésnek bizonyult. A Pataki család 1998-ban úgy döntött, hogy újabb felújítási munkához lát. A külső munkálatok már szeptemberben elkezdődtek, és december 31-én be is zárt az üzlet a belső átalakítások miatt. Ennek eredménye képpen 1999 tavaszán nyitotta meg kapuit a mint belső hangulatában mind kínálatában megújult Pataki Cukrászda.

Esküvői hagyományok

Esküvői hagyományok

Mindnyájan tudjuk, hogy az esküvő megszervezése milyen nagy feladat. Sok izgalom utánajárás előzi meg . Igen , ehhez sok-sok munka szervezés, szükséges ezért is szeretnénk, ha mindenki megtalálná az őt érdeklő információkat. Leskovics Pirotechnika Kft. munkatársai az évente megjelenő ingyenes Mennyegző c. kiadvánnyal és az ehhez tartozó Mennyegzőinfo internetes portállal szeretne segítséget nyújtani. A kiadvány és a portál célja, hogy tanácsokkal, ötletekkel, cikkekkel és megfelelő szolgáltatói körrel mutasson utat az esküvőszervezés útvesztőiben. Nagyrészt Békés megyei szolgáltatókat gyűjtöttünk össze, akik egy esküvő, egy rendezvény megszervezéséhez nélkülözhetetlenek. A weboldallal a szolgáltatóknak is lehetőséget szeretnénk teremteni a megjelenéshez, és a megrendelőkkel való kapcsolatteremtéshez, a legköltségkímélőbb módszert ajánlva. Kívánunk sikeres böngészést a jegyespároknak és sok elégedett megrendelőt a szolgáltatóknak.

Milyen legyen az esküvői tortám?

Milyen legyen az esküvői tortám?

Bizony nem könnyű eldönteni, hogy milyen tortát válasszunk az esküvőre, ahol mindenki igyekszik a legtökéletesebbet kihozni magából, szép ruhákba bújunk, jókat eszünk-iszunk. Egy lakodalom fénypontja pedig kétségtelenül -természetesen az ifjú páron kívül - a menyasszonyi torta. De milyen a tökéletes esküvői torta? Mi alapján válasszunk? Ebben segít Gara Gyula cukrászmester, aki hasznos tanácsokkal látja el a házasulandókat. Milyen szempontok alapján válasszunk esküvői tortát? 110_parizsi_3-1.jpgÁltalában a fiatal pár határozott kéréssel érkezik hozzánk a menyasszonyi tortát illetően. Ma már az internet korában kitalálják a formát, a díszítést is. Tehát a pár szava a döntő, általában ők jönnek be kiválasztani a tortát, de előfordul olyan is hogy a szüleik is elkísérik őket. Az első kérdésük az, hogy tudunk-e annyi szeletes tortát készíteni, ahány vendég lesz az esküvőn. 240 szeletes tortáig van állványunk, különböző formákban, például gúla alakú, félköríves, négyszögletes, szív, kerek vagy kinyúló karú állványok.

Világ legnagyobb esküvői tortája

Világ legnagyobb esküvői tortája

Világ legnagyobb esküvői tortája az oldal, mindenféle étel, ital, gasztronómia dolgokkal foglalkozik, legyen az fogyókúra, receptek vagy csak ha egy jó rendezvény érdekel, akkor is érdemes ellátogatnod.

Tuti menü