Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online esküvői tortarendelés képes leírás - Esküvői torta.tlap.hu
részletek »

Online esküvői tortarendelés - Esküvői torta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoi-torta.tlap.hu » Online esküvői tortarendelés
Keresés
Találatok száma - 9 db
Cinnamonroll

Cinnamonroll

A CinnamonRoll Sütemény Házhozszállítás a Tortafaló Kft. egyedi igényeket kiszolgáló üzletága. Tortafaló Kft. 2004. óta működik, elsősorban nagyáruházak, üzletláncok, étteremláncok és egyéb nagy szervezetek kiszolgálásával foglalkozik. A legszigorúbb minőségbiztosítási előírásoknak megfelelően gyártjuk és szállítjuk desszertjeinket, péksüteményeinket a prémium szegmensben Magyarország teljes területére. 2009.-től egyes termékeink elérhetőek Szlovákiában is. Cégünk CinnamonRoll üzletága kiváló alapanyagok felhasználásával, legmodernebb receptúrákkal készít tortákat, desszerteket, édes és sós aprósüteményeket Megrendelőink igényei szerint és Megrendelőnk otthonába, vagy egyéb helyszínre szállítja.

Esküvői Torta - Katalógus

Esküvői Torta - Katalógus

Az esküvői tortát, mely általában kerek és emeletes, korábban a termékenység szimbólumának tekintették. Nem ritka a szögletes és a szív alakú torta sem. Ha különösen adunk a részletekre, akkor olyan tortát rendeljünk, melynek díszítése (marcipánbevonat, szalagok, gyöngyök stb.) illik a helyiség dekorációjához, a virágok, a lufik, az asztalterítő, esetleg a szalvéta színéhez. (Kínálatunkban szereplő egyes esküvői tortákat Budapest területén díjmentesen, Budapest vonzáskörzetében pedig kedvező áron szállítjuk ki a 'nagy napon'.)

Esküvői-torta.hu - Esküvői tortarendelés

Esküvői-torta.hu - Esküvői tortarendelés

Esküvői tortás cukrászdák bemutatkozó oldalai, online katalógusai, referenciái .Elérhetőségek, honlapcímek, e-mail címek, google maps térképes megjelenés, tematikus, és terület alapú keresési lehetőségek. Online árajánlatkérés egyszerre több cukrász dától esküvői tortára egy lépésben ingyenesen. Szolgáltatói toplista.

Ibolya cukrászda Debrecen

Ibolya cukrászda Debrecen

Új weboldalunkon keresztül mostantól kényelmesen otthonról is megrendelheti a tortát amire vágyik, de személyesen is érdemes hozzánk benézni, hiszen naponta akár 30 féle friss sütemény közül válogathat, tavasztól őszig pedig akár egy általunk főzött fagylalttal is felfrissítheti magát. Süteményeink között egyaránt ott vannak a hagyományos illetve házi jellegű sütemények és a manapság egyre nagyobb figyelmet kapó cukormentes és gluténmentes sütemények is. Látogasson el hozzánk és győződjön meg saját szemével kínálatunkról vagy tekintse meg képgalériánkat a weboldalon.

Mr. Muki Cukrászda

Mr. Muki Cukrászda

Esküvői kreatív torták a legszebb napra! Kérésének megfelelően, elkészítjük az esküvői tortát! Sőt házhozszállítást is vállalunk! Amennyiben Ön nem nagyon jártas a témában (lehetőségek, trendek, stb) kérje tanácsunkat! Fontolja meg, mi évente több száz esküvő tortát készítünk! Böngésszen képgalériánkban, ahol ötleteket leshet el! Mindegyik kép saját kétkezű munkánkat mutatja! Az elegáns torták szintjeinek szélét akár szalagként körbefogó dekoráció díszítheti, mely készülhet például tüll-, vagy selyemszalagból, gyöngyből, marcipáncsíkból vagy valamilyen apró minta ismétlődéséből is. Higgye el ma már a cukrászatban is végtelen a lehetőségek határa!

Pingvin Cukrászda

Pingvin Cukrászda

A Pingvin Cukrászda Vác egyik legrégebben működő cukrász műhelye. Az eltelt években több mint 50 000 főzött krémes tortát készítettünk el. Kínálatunkban megtalálhatók: tradicionális és modern, könnyű krémes sütemények, fagylaltok és - egyedi igény szerint - különféle méretű és formájú, esküvői, fényképes és cukormentes torták. Webáruházunkban lehetőség van online tortarendelésre is, így az Ön által kiválasztott tortát a megadott időpontra frissen elkészítjük. Édes és sós sütemények készítését is vállaljuk rendezvényekre, esküvőkre! A felhasznált alapanyagok, sütemény és torta receptjeink, csúcstechnológiás kemencénk, és munkatársaink szakértelme garancia a minőségre.

Stop cukrászda

Stop cukrászda

Torta ajánlatunk - alkalmakra, ajándékba, otthonra. Válasszon ki egy tortát, a kívánt díszítést, és töltse ki adatait az űrlap alján. Az űrlapon kiválaszthatja az átvétel időpontját is.Manapság egyre többen rendelnek egyedi ízesítésű és díszítésű tortákat a cukrászdákban. Fontos lett a torta íze is, nem csak a hófehér marcipán bevonat.

Tortaszalon

Tortaszalon

Családi hagyományok és receptek alapján készítjük finom süteményeinket, háziasan, hogy olyanok legyenek, mintha otthon készítenénk őket. Háziasak és egyben modernek, mivel süteményeink könnyűek, főzött krémekkel készülnek, természetes alapanyagokból. Specialitásunk a diabetikus sütemények, amelyeket a könnyű természetes fruktózzal és alacsony szénhidráttartalommal készítünk, ezáltal egészségesebbek, a fogyókúrázni vágyóknak sem kell lemondani az édességekről.

Zrínyi cukrászat

Zrínyi cukrászat

Tizennégy hozzáértő és lelkes cukrász dolgozik azon, hogy a vásárlóink a hét minden napján frissen vásárolhassák meg az általuk leginkább kedvelt készítményeket az üzem melletti mintaboltban. Viszonteladókat is szeretettel fogadunk annak érdekében, hogy a cukrászat termékei minél szélesebb körben hozzáférhetőek legyenek. A negyvenféle szeletáru, a különféle teasütemények és a klasszikus sajtos pogácsa mellett harminc különböző dísztorta közül választhatnak katalógus alapján a vásárlóink, akiknek arra is módjuk van hogy nagyobb megrendeléseiket a megye területén házhoz szállíttassák a cukrászüzem saját hűtőkocsiján. De arra is fel vagyunk készülve, hogy az egyéni elképzeléseket, a legkülönösebb kívánságokat is teljesítsük legfeljebb 3 nap alatt. Aki egyszer megkóstolja termékeinket, és igénybe veszi szolgáltatásainkat, minden bizonnyal törzsvendégünk marad, s előbb-utóbb megkóstolja a Zrínyi utcai cukrászüzem országos hírnévre szert tett alálmányát, a mogyoró és párizsi krémmel töltött Vörösmarty csemegét, amellyel manapság már sok helyen találkozhatunk az országban.

Tuti menü