Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tortatálak, állványok képes leírás - Esküvői torta.tlap.hu
részletek »

Tortatálak, állványok - Esküvői torta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoi-torta.tlap.hu » Tortatálak, állványok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Boróka Otthonbolt

Boróka Otthonbolt

Minden beérkezett megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet - függetlenül a raktárkészlettől - minden megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába.

Dekorál-lak

Dekorál-lak

Tiszta üveg tortatál kedvező áron a kiöntők, kannák, tartók, tortatálak, süteményes állványok kategóriában.Akár a termékekkel, akár a szállítással kapcsolatban kérdésük, kívánságuk lenne, nyugodtan írjanak vagy hívjanak minket a megadott elérhetőségek egyikén. Igyekszünk minden igényt és kívánságot teljesíteni és rugalmasan hozzáállni az egyedi igényekhez.

Écsy - állvány

Écsy - állvány

Cukrászati, sütőipari valamint konyhai eszközöket forgalmazunk 1993 óta, 100 %-ig magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás vagyunk. Termékeink főleg német ill. francia importból származnak. Sütőipari és legrégebbi beszállítónk a német Thermohauser cég, őt követte időrendben a francia Matfer vállalat, aki az eszközök mellett kisgépekkel bővítette a mi termékpalettánkat is. Pár éve a német Contacto cég jó minőségű gasztronómiai termékcsaládját vezettük be a hazai piacra. Harmadik éve vásároljuk a Stöckel gyártmányú, magyar vevőkörben közkedvelt fagyikanalakat is. Kisebb magyar alvállalkozókkal is gyártatunk egyszerűbb kivitelű RM termékeket (tortakarikák, gitterrácsok, hitelesített mércék, regálok, keretek, mártóvillák, stb.) Valamint a tönkrement gépi fejek újrafűzését is vállaljuk jutányos áron. A nálunk vásárolt termékeket (amennyiben megfelelő mennyiségről van szó) kívánt cégemblémával logoztatni tudjuk!

Gyertya Kovács

Gyertya Kovács

A Gyertyakovács Kft. 13 évvel ezelőtt családi vállakozásként indult. Az éjszakai gyertyaöntést nappali értékesítés váltotta. Mára 10 fő fölé emelkedett lelkes csapatunk létszáma. Büszkék vagyunk, hogy az egyedi és a szériagyártásban egyaránt megtartottuk a manufakturális módszerekből adódó kiváló minőséget. Piacépítésünk során visszatérő igényként merült fel a tortadíszítéshez szükséges dekorációs anyagok beszerzése. Így a termelés mellett fő profilunkká vált az importból származó díszítő elemek hazai forgalmazása is. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartáson kívül a pontos kiszállítást, illetve a kiemelkedő minőségű árut elérhető áron. Értékesítő kollégáink készséggel várják szíves megkeresésüket, illetve megrendeléseiket, melyeket rendszeres túrajáratainkkal eljuttatunk Önökhöz.

Horváth - állványok

Horváth - állványok

Az esküvői torták mellé kínáljuk kísérő, alkalmi és különleges tortáinkat, illetve az ilyenkor elmaradhatatlan sós és édes aprósüteményeket is. Készítünk vendégváró aprósüteményeket is, melyekkel nemcsak felejthetetlenné tehetjük vendégeink számára esküvőnket, de apró figyelmesség, finom gesztus is, és nem utolsó sorban nagyszeruen mutatnak az asztali dekoráció részeként.

Rusztik Home

Rusztik Home

A torta vagy az almás pite is megérdemli a törődést. Rusztikus és romantikus stílusú fodros, búrás tortatáljaink, vagy vidéki stílusú emeletes torta illetve süteményes tárolóink segítségével nem csak a desszert íze lesz tökéletes, de szemet gyönyörködtető is.

Sőregi

Sőregi

Fontosnak tartom, figyelemmel kísérni a szakmát a külföldön megjelenő újdonságok bevezetését, megismertetését, úgy anyagokban, mint technikákban egyaránt.Palettánkon megtalálhatók: Csokoládé formák - fóliák, díszítőcsövek, habzsákok, szeletelő-, kenőkések, koncentrált, folyékony, illetve paszta állagú ételfestékek, felületi színezésre alkalmas fém színű, ehető színezékek, kiszúrók, szilikon gumi formák, esküvői és egyéb alkalmi tortadíszek, nászpárok, tragant virágok - csokrok, fém sütőformák, szakkönyvek, tortaállványok, mini szökőkút, csoki szökőkút, gumi arábikum, meringue por, tragant gumi, ehető fénykép készítéshez: ételfesték patron, ehető papír, ostya papír, cukorlap, művirág bibe, virág drót, szórópisztoly, kompresszor, sütésálló papír kapszlik, formák, vanília - rúd, - őrölt, - extrakt változatban.

Tortatálak papírból

Tortatálak papírból

Veszely Beáta 2011-ben kezdett papír asztali kiegészítők tervezésével foglalkozni. Egy kis tortatartóval kezdődött a munka majd egy év alatt csaknem 50 különféle termék került forgalomba. A designban meghatározó, hogy a klasszikus formák és motívumok mellett megjelenjenek a magyar motívumok is úgy, hogy mindez kortárs elemekkel ötvöződjön.Tárgyai környezetbarát termékek. Kiváló minőségüknek köszönhetően akár többször is felhasználhatóak. A tortatálakhoz és süteményes állványokhoz az erős karton lemez újra hasznosított papírból készül. A tálcák felületét pedig élelmiszer tárolására alkalmas kiváló minőségű fólia borítja.

Tuti menü