Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki cukrászdák képes leírás - Esküvői torta.tlap.hu
részletek »

Vidéki cukrászdák - Esküvői torta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoi-torta.tlap.hu » Vidéki cukrászdák
Keresés
Találatok száma - 21 db
Árkád cukrászda

Árkád cukrászda

Családi vállalkozásunk 1988 óta igyekszik minden vásárló igényét kielégíteni. Üzleteink a város szívében találhatók, így minden oldalról jól megközelíthetők. Kínálatunk minden korosztály igényeit kielégíti, hiszen a saját készítésű cukrászsütemények, torta különlegességek és a finom pékáru gyártásán át étlapunkon szerepel még pizza (szeletben is kapható), lasagne és spagetti újdonságok is.

Csibe Cukrászda

Csibe Cukrászda

A folyamatos fejlesztéseknek és újításoknak köszönhetően ma a legkorszerűbb gépekkel és berendezésekkel készítjük termékeinket. A legújabb berendezések sem tudják pótolni a kézügyességet és kreativitást, ezért külön figyelmet fordítunk munkatársaink megfelelő szakmai tudásának bővítésére. A kialakult szakmai gárdának köszönhetően a legnagyobb kíhívásoknak is maximálisan tudunk megfelelni.

Dömötöri Cukrászda

Dömötöri Cukrászda

A Dömötöri Cukrászda Sopron egyik legfrekventáltabb pontján található, számos iskola és a főposta épületének közelében, így mindig nyüzsgő, élettel teli a város ezen szeglete. A cukrászda a jelenben - csak úgy, mint a múltban - kedvelt találkozóhelynek számít, ahova a nap bármely szakaszában jó betérni, kiszakadni a város forgatagából. A hamisítatlan kávéházi hangulat, a mindig friss sütemények látványa, a gőzölgő kávé illata megállásra késztet a mindennapok rohanásában.

Flamingó Cukrászda és Kávézó

Flamingó Cukrászda és Kávézó

Cukrászdánk 2008. márciusában nyílt, azóta egyre bővülő választékkal várjuk vendégeinket. Termékeinket helyben készítjük. A klasszikus ízektől az egyéni elképzelésekig igyekszünk elkészíteni Vendégeink kívánságait. Látogasson el üzletünkbe, szeretettel várjuk!

Fortuna cukrászda

Fortuna cukrászda

A Fortuna cukrászda 2003-óta családi vállalkozásként tevékenykedik Nagykanizsa keleti városrészében. Cukrászdánk alapelve: - a tömegáruval szemben - a hagyományos házias ízekre való törekvés. Célunk, a régi, bevált receptek alkalmazásával állandó, jó minőséget biztosítani. Közel 70 féle sütemény, 60 féle torta, és félkész termékek közül választhatnak vevőink és kedves megrendelőink. Térjen be hozzánk, és édesítse velünk ünnepeit és hétköznapjait !

Gajdos cukrászda

Gajdos cukrászda

Gajdos Cukrászda Pécs mellett, Kozármislenyben található. Királyi torta, polgári áron! Cukor,laktóz és lisztmentes változatban is. Tortából bármit,hercegnőtől autóig.. A tortát ön kitalálja,cukrászda megsüti ön helyett ! Minden kívánságot igyekszünk teljesíteni. Nyitottak vagyunk az újdonságokra. Melyek egyedivé és különlegessé teszik a Gajdos cukrászdát. Kizárólag saját cukrászdában készült süteményt,tortát,menyasszonyi tortát árulunk,melyek frissen készülnek. A tortákat nem fagyasztjuk.Menyasszonyi torta egy és több emeletes változatban. A menyasszonyi tortához állványt biztosít a cukrászda. Ezek mellett megtalálható a hagyományos torta is, melyeket hagyományos recept alapján készít a cukrászda. Fagylalt műhelyünkben hagyományos recept alapján főzött fagylaltot készítünk. Gyümölcsfagylalt recept igazi gyümölcsöt tartalmaz. Mindig tartunk cukormentes változatot is.

Görömbei Cukrászda

Görömbei Cukrászda

Az ünnepi vacsora talán legszebb pillanata az esküvői torta felvágása. A honlapon található kis ízelítővel, és a boltjainkban található katalógusainkkal szeretnénk segíteni abban, hogy a különböző formájú, díszítésű torták közül sikerüljön a stílusban legmegfelelőbb esküvői tortát kiválasztanotok. Ha saját álomtortátok van, mi azt is megvalósítjuk. Már készítettünk tortát meghívó, és menyasszonyi ruha adta ötletek alapján is.A torták készülhetnek marcipán és Psz dekor burkolattal, illetve krém bevonattal. A marcipán alapszíne tört fehér, mandula ízű, a dekor burkolat édeskés, melyet lehet ízesíteni és színe hófehér. Nem ismeretlen számunkra egy speciális csokoládéból készült burkolat sem, ami a marcipánhoz hasonlóan viselkedik, nyújtható, formázható, de csokoládé ízű. Csokoládéforgács a torta szélén? Ez is lehetséges. Mind az öt lehetőség esetén más-más díszítési eljárás valósítható meg a torta felületén.

Herold cukrászda

Herold cukrászda

Cukrászatunk Győr-Szabadhegyen, családi házunkban működik 2007 szeptembere óta. Célunk nem egy süteményeket áruló, kávézóhoz hasonlító üzlet megnyitása volt. Fő profilunk az esküvői torták, és különleges alkalmakra, ünnepekre rendelt dísztorták készítése. ImageA tortakészítés és díszítés valóságos művészet - folyamatos fejlődést és tanulást igényel, egy kevés kézügyességgel és kreativitással 'édesítve'. Családunk számára a legnagyobb örömöt azonban nem a 'költemény' befejezése, hanem a vevő elégedettsége jelenti. Mindemellett pedig, hogy azzal foglalkozhatunk, ami mindannyiunknak örömet okoz. Kérjük, tekintse meg galériánkat, válassza ki, Önnek melyik tetszik, vagy készíttesse el velünk saját elképzelését!

Kálvária Cukrászda

Kálvária Cukrászda

Cukrászdánk, Győr egyik legkedveltebb részén, Nádorvárosban található. A környéken lakó és dolgozó emberek körében hamar ismertté és kedveltté vált a Kálvária Cukrászda, melyben családias hangulatban és egyben modern környezetben várjuk Kedves Vendégeinket. Cukrászdánkban helyben készült, házi jellegű süteményekkel, tortákkal, főzött fagylalttal, finom italokkal, kávékülönlegességekkel állunk vásárlóink rendelkezésére.

Hirdetés
Kapitány cukrászda

Kapitány cukrászda

Az esküvő egy fontos esemény az emberek életében. Ilyenkor mindenki arra törekszik, hogy a legszebb, legemlékezetesebb legyen ez az alkalom nem csak maga de vendégei számára is. Sokféle esküvő van: hagyományos - modern, kicsi - nagy, szolid - pazar. A rendezvény, fogadás egyik lényeges momentuma az édes és sós sütemények valamint a dísztorták. Vállalkozásunk, a Kapitány Cukrászda, évek óta készít ezen alkalomra is házias, de a mai modern technológiával készült édességeket. Megtalálhatók kínálatunkban nagymama receptjéből az elfelejtett régi ízek és a legújabb különlegességek is. Vegyes édes és- sós süteményeinket előre elkészítve, csipkepapíros tálcán szállítjuk, csak az asztalra kell helyezni és fogyasztható. Újdonságunk a 6 féle ízből összeállított dísztorta, amiből mindenki talál magának megfelelő ízű szeletet. Dísztortáinknál egyedi igényeiket is figyelembe vesszük.

Kokó Cukrászda

Kokó Cukrászda

Esküvői tortát 2-5 emeletesig különböző ízben, színben és díszítési stílusban az ifjú pár igénye szerint készítjük el. Esküvőkre és nagyobb rendezvényekre megrendeléseiket hűtőkocsival kiszállítjuk. Tortarendeléseket mindkét üzletben azonos áron személyesen, valamint a 88-560050-es telefonszámon is felveszünk. Több, mint 30 fajta normál tortából választhat, de egyéni kívánságokat is igyekszünk teljesíteni. Fagylalttortát egész évben készítünk mini, kicsi, közepes és nagy méretben is.

Kondor cukrászda

Kondor cukrászda

10.000 Ft értékű sütemény vásárlásig 1000 Ft-onként +1 db tetszőlegesen választott süteményt adunk ajándékba. 2010.10.23-24-én gesztenyés hétvégét tartunk, minden gesztenye torta rendelésből 40% kedvezményt adunk. Ezek a kedvezményeink Lyoness termékpartnereinkre nem érvényesek, viszont a Lyoness partnereink számára továbbra is fenntartjuk a kedvezményes vásárlás lehetőségét, ingyenes Lyoness regisztráció a helyszínen! Helyben fogyasztási kedvezmény: Hétfőtől szombatig minden reggel a nálunk kávézó vendégeinknek egy friss, ingyenes sörkiflit adunk ajándékba.

Kovács cukrászda

Kovács cukrászda

Egy jól elkészített sütemény nem csupán csak táplálék, hanem egyben élvezeti cikk is. Ezeket a finomságokat rendszerint különleges alkalmakra készítjük. A nagy családi összejöveteleken, esküvőkön, keresztelőkön, születésnapokon, vagy házassági évfordulókon a dekoratív és ínycsiklandozó torták emelik az ünnep fényét és gazdagságát. Süteményeinkhez rendszerint többféle nyersanyagot használunk fel, és elkészítésük módja is rendkívül különböző. Így a sok eljárás, és a sok alapanyag számtalan kombinációs lehetőséget rejt magában.

Mészáros Cukrászda

Mészáros Cukrászda

Kevés oly alkalom van, ami oly komoly és hosszadalmas előkészületet igényelne, mint az esküvő. Az itt bemutatott készítményeinkkel szeretnénk önöknek segítséget nyújtani az esküvői torta kiválasztásához. A fotók csupán válogatások az általunk korábban már elkészített tortákból. Tekintsék úgy, mint ötletek tárházát az önök tortájához, hisz nincs két egyforma esküvői torta. További katalógusok, cukrászaink szakértelme, saját ötletek, fényképek segítségével megtervezzük az önök egyéni esküvői tortáját.

Mikulás Cukrászda

Mikulás Cukrászda

'90-től a Mikulás Cukrászda tulajdonosa és cukrásza vagyok. Feleségemmel, Edittel - aki tanítónő és szakács - együtt találjuk ki, hogyan találkozhat a vendégeink kívánsága a cukrászat gyönyörű, de fizikai határokkal bíró mesterségével. Dávid fiunk 21 éves, az ELTE-re jár, Richárd, 19 éves a Corvinus egyetem hallgatója és Letícia, 11 éves, a Ciszterci Szent István Gimnázium tanulói. Kristóf a Református Óvoda nagycsoportosa. Gazdasági tanácsadónk bátyám, Nagy Róbert. Segítségeink a nagyszülők: Erzsi mama, Ilonka mama, Imre papa, ezért is mondjuk, hogy a mi cukrászdánk családi és reméljük családias is. Végül, de nem utolsó sorban, ez a honlap nem lenne elég arra, hogy megköszönjük a sok bátorítást, dicséretet, örömöt, szívet melengető figyelmet, amit a vendégeinktől kapunk. Jó tudni, hogy mi is hozzájárulhatunk a családok emlékezetes ünnepeihez egy-egy finomra, szépre sikerült készítményünkkel. Legyen ezért Istené a dicsőség.

Páratlan Cukrászda

Páratlan Cukrászda

Üdvözöljük a Páratlan Cukrászda honlapján!Családi vállalkozásban működtetett cukrászdánkban helyben sütött édes-sós süteményekkel, tortákkal, fagylaltokkal, fagylaltkelyhekkel, parfé tortákkal és állandóan bővülő választékunkkal várjuk kedves vásárlóinkat, melyet hangulatos külső és belső teraszunkon baráti légkörben fogyaszthatnak el.Kínálatunkban szerepel sokféle ízvilág és forma, ezen kívűl minden sütemény tartósítószer, térfogatnövelő- és emulgálószer nélkül készül. Próbáljon ki Bennünket!

Roberto Látványcukrászda

Roberto Látványcukrászda

Cukrászdánk 2011-ben nyitotta meg kapuit. Cukrászsütemények, torták, fagylaltok széles választékával várjuk kedves vendégeinket. Folyamatosan bővülő kínálatunkból, legnépszerűbb termékeinket a gyerek, az esküvői és az alkalmi tortáinkat emeltük ki, melyek egyedülállóan széles választékával minden igénynek megfelelni. Vállaljuk esküvőkre, rendezvényekre, bálokra sütemények és torták készítését, kiszállítással. Látványműhelyünkbe bármikor be lehet tekinteni és meg lehet nézni, hogyan készülnek a sütik és a torták. Gyereksarok, ingyen wifi internet, parkolóhely. Jelenleg 8 munkatársunk készíti a finomságokat.

Tuti menü